Celebrades les proves de selecció Estalmat Illes Balears 2016-2017

grup_estalmat

El passat dissabte 04/06/2016 es varen celebrar les proves de selecció d’Estalmat Illes Balears per al curs 2016-2017. Un total de 293 alumnes varen participar a les diferents ubicacions:

  • A Mallorca, a l’edifici Anselm Turmeda es donaren cita 270 alumnes.
  • A Menorca, a la Seu Universitària de Menorca, hi participaren 17 alumnes.
  • A Eivissa, a la Seu Universitària d’Eivissa i Formentera, hi assistiren 6 alumnes.

Es va convocar a les famílies a les 9.30 del matí, i a les 10.00 es va donar el sus per completar els diferents problemes i reptes matemàtics que havien de desenvolupar els inscrits. Durant dues hores i mitja els alumnes es varen esforçar per intentar donar solució a les qüestions, amb moltes ganes i il·lusió.

proves_estalmat

Mentrestant, a Mallorca, les famílies varen rebre informació específica del programa Estalmat, a càrrec del grup coordinador, una petita xerrada sobre les activitats que desenvolupa l’Escola Politècnica Superior de la UIB, per part de Loren Carrasco, i finalment Rosabel Rodríguez va donar informació sobre el Talent Matemàtic i les Altes Capacitats.

En acabar el temps previst per a la resolució dels problemes, es va fer una foto de grup amb els participants.

La resposta per part de les famílies ha estat molt positiva, i encoratja a l’organització a seguir amb la feina. Està previst que a finals de juny es pugui avisar als alumnes seleccionats per passar a la fase d’entrevistes personalitzades.

Podeu trobar un recull de fotos a l’àlbum de la jornada.

7 thoughts on “Celebrades les proves de selecció Estalmat Illes Balears 2016-2017

  1. Moltes gràcies per tot. Excepcional jornada, crec que molt enriquidora per aquests nins i nines per començar a tenir contacte amb la universitat. Molta sort en aquest nous projectes i voldria que continuéssiu així per animar a molts d’ells a seguir amb els seus estudis. Seguiu amb aquesta il·lusió que ens vàreu transmetre.

  2. Muchas gracias por darle a los niños la oportunidad de ilusionarse con este proyecto educativo, es una experiencia positiva para ellos.
    La organización excelente, Felicitaciones de nuestra parte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*